سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آغاز شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای تهران

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه در شهرستانهای استان تهران تاکنون بر اساس بررسی‌هایی که برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن شده است گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری ساختمانی نداشته ایم، گفت: روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.

عابد ملکی در تشریح روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن سطح استان تهران گفت: در استان تهران بر اساس ابلاغ وزارت کشور شهر تهران به صورت استثنا به شهردار تهران سپرده شده و سایر نقاط استان به معاونت عمرانی استانداری تهران سپرده شده تا مهم ترین ساختمان های ناایمن استان تهران شناسایی و احصا شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: این شناسایی‌ها هم برای ساختمان های بلندمرتبه و هم برای ساختمان های قدیمی مثل بازار تهران در شهر تهران و سایر نقاط استان تهران انجام خواهد شد. در همین راستا کار آغاز شده و طرح را به شهرداری های سطح استان سپردیم که آمار ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن احصا شود و در سامانه ویژه این طرح که توسط وزارت کشور تدارک دیده شده است بارگذاری کنند؛ البته جلسات این موضوع هنوز برگزار نشده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود ساختمان ناایمنی که در سطح استان تهران نیازمند تخلیه، پلمب و تخریب فوری باشد، تاکید کرد: تاکنون به جز شهر تهران در شهرستانهای استان تهران چنین گزارشی نداشته‌ایم. البته ساختمان نیازمند ایمن سازی فوری داریم؛ اما گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری نداشتیم./ایسنا

ارسال نظر