تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

آغاز شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای تهران

آغاز شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای تهران به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه در شهرستانهای استان تهران تاکنون بر اساس بررسی‌هایی که برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن شده است گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری ساختمانی نداشته ایم، گفت: روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.

عابد ملکی در تشریح روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن سطح استان تهران گفت: در استان تهران بر اساس ابلاغ وزارت کشور شهر تهران به صورت استثنا به شهردار تهران سپرده شده و سایر نقاط استان به معاونت عمرانی استانداری تهران سپرده شده تا مهم ترین ساختمان های ناایمن استان تهران شناسایی و احصا شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: این شناسایی‌ها هم برای ساختمان های بلندمرتبه و هم برای ساختمان های قدیمی مثل بازار تهران در شهر تهران و سایر نقاط استان تهران انجام خواهد شد. در همین راستا کار آغاز شده و طرح را به شهرداری های سطح استان سپردیم که آمار ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن احصا شود و در سامانه ویژه این طرح که توسط وزارت کشور تدارک دیده شده است بارگذاری کنند؛ البته جلسات این موضوع هنوز برگزار نشده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود ساختمان ناایمنی که در سطح استان تهران نیازمند تخلیه، پلمب و تخریب فوری باشد، تاکید کرد: تاکنون به جز شهر تهران در شهرستانهای استان تهران چنین گزارشی نداشته‌ایم. البته ساختمان نیازمند ایمن سازی فوری داریم؛ اما گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری نداشتیم./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار